Українців, які опинилися у скрутному становищі, починають готувати до майбутніх холодів та видають набори утеплення. Підтримка надає інформаційно-аналітичний центр IAC ISHR. Хто може отримати допомогу, повідомляє zayava.info.

В Україні поки що утримується відносно тепла та приємна погода, але вже незабаром прийде похолодання та розпочнеться опалювальний сезон. Через війну багато українців не мають навіть найелементарніших речей, щоб пережити зиму.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Так, інформаційно-аналітичний центр IAC ISHR відкрив форму реєстрації отримання гуманітарної допомоги – наборів утеплення. Українці можуть отримати ковдру, подушку, постільну білизну, рушник.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу
Показати ще

Звернутися за підтримкою можуть мешканці Новослобідського територіального товариства Сумської області, які підпадають хоча б під одну із категорій:

  • самотні батьки;
  • діти-сироти та діти під опікою;
  • багатодітні сім'ї;
  • особи з інвалідністю;
  • сім'ї, які виховують дитину з інвалідністю.

Надіслати заявку на отримання допомоги українці можуть до 2 жовтня 2023 року за цим посиланням. Необхідно вказати особисті дані, документи, що засвідчують всіх членів сім'ї.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, доставлять просто під двері: нова гуманітарна допомога для українців, хто отримає.

Також наш портал інформував, гуманітарка, виплати та кошти на ремонт: список фондів та організацій, які зараз готові допомогти українцям.

Крім того, ми писали, українці можуть отримати допомогу від кількох благодійних фондів: як зареєструвати заявку.