Громадяни мають змогу не стояти в черзі на прийом до Пенсійного Фонду України, а записатися онлайн.

Це вони можуть зробити для консультації щодо пенсійних виплат, субсидій на комунальні послуги та отримання різних пільг. Про те як не стояти в черзі, а записатися онлайн, повідомили у ПФУ.

Запис можна зробити на офіційному сайті Пенсійного Фонду України. Для того, щоб записатися на прийом онлайн потрібно зайти в особистий кабінет на сервісі. Щоб ввійти туди, варто авторизуватися будь-яким зручним способом.

Вхід до кабінету. Фото: ПФУ

В особистому кабінеті буде розділ "Комунікація з ПФУ", там можна знайти опцію "Записатися на прийом". Після натискання випливе нове вікно, варто натиснути на кнопку "Записатися на прийом". Зокрема потрібно заповнити поля, з указаною адресою територіального центру ПФУ, який плануєте відвідати. Окрім того, варто вказати тему питання, з яким звертаєтесь. Також після заповнення вищевказаних даних треба обрати дату, на яку плануєте візит.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Пенсійний фонд, скріншот: YouTube
Пенсійний фонд, скріншот: YouTube

Також онлайн можна записатися на зустріч до керівництва Пенсійного Фонду. У списку, який з'явиться на екрані потрібно вибрати дату та час прийому. Зеленим кольором будуть позначені вільні години. Час також можна обрати самостійно. Та після заповнення всіх необхідних даних знову натискаєте кнопку "Записатися на прийом". Вам буде присвоєно талон з номером. При бажанні його можна роздрукувати, але і в електронному вигляді він дійсний. Якщо плани змінилися, відмінити свій запис можна у тому ж особистому кабінеті. Перевірити дані та час прийому можна у особистому кабінеті у розділі "Мої записи на прийом".

ПФУ. Фото: скрін youtube
ПФУ. Фото: скрін youtube

Сайт ПФУ досить корисний і через нього можна дізнатися багато цікавої інформації. Наприклад, у спеціальному калькуляторі розрахувати свою пенсію.

Нагадаємо, портал Знай інформував, як зменшити суми в платіжках власникам газових котлів: поради на опалювальний сезон

Раніше на порталі Знай повідомлялося, головне – не втратити навіть копійки: кому з українців краще не поспішати з оформленням пенсії

Також, наш портал інформував, українцям розповіли, що робити, якщо отримувач субсидії помер: є шанс отримати допомогу