Українці можуть отримати нову гуманітарну допомогу у вигляді продуктових та гігієнічних наборів, а також одягу та інших важливих речей. Деяким категоріям допомогу доставлять до дверей. Як подати заявку, повідомляє zayava.info.

Українцям надається підтримка від благодійного фонду "Ми з Кам'янського" за підтримки фонду "Тепло серце", церкви Адвентистів Кам'янського та Осоння України. Звернутися по допомогу можуть особи зі статусом ВПО, які прибули до міста Кам'янське на Дніпропетровщині.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Крім того, потрібно належати до однієї з категорій уразливості:

  • багатодітні сім'ї;
  • особи з інвалідністю І та ІІ групи;
  • сім'ї, в яких діти під опікою.

Для отримання продуктових та гігієнічних наборів, дитячого харчування, підгузків, ковдр, одягу, взуття та інших речей необхідно звертатися за адресою: Дніпропетровська область, м. Кам'янське, вул. Широка, будинок. 7 або зателефонувати за телефоном +38 (095) 000 36 21.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Українцям, які потребують допомоги, але не можуть звернутися по неї особисто (маломобільні люди або за станом здоров'я), доставка допомоги відбудеться до дверей будинку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, допомогу для всіх категорій українців: як отримати продуктові набори, ліки та інші життєво важливі речі.

Також наш портал інформував, гуманітарка, виплати та кошти на ремонт: список фондів та організацій, які зараз готові допомогти українцям.

Крім того, ми писали, українці можуть отримати допомогу від кількох благодійних фондів: як зареєструвати заявку.