Українці, які потребують допомоги, можуть отримувати її не лише від держави, а й різних благодійних організацій, волонтерів та просто небайдужих людей. Наприклад, на порталі "Поряд" можна залишити заявку на отримання продуктів, одягу чи ліків, повідомляє zayava.info.

Портал "Поряд" об'єднує волонтерів та небайдужих людей, які мають можливість допомогти, з тими, хто потребує підтримки. Українці можуть залишити заявку на одержання продуктових наборів, лікарських препаратів або, наприклад, теплого одягу на зиму.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Зареєструватися на отримання допомоги можуть не лише внутрішньо переміщені українці, а кожен, кому потрібна підтримка. Для цього необхідно заповнити та відправити онлайн форму за цим посиланням.

При заповненні заявки слід зазначити ПІБ, контактний номер телефону, адресу електронної пошти, контактні дані Telegram та Viber. Також потрібно написати, яка підтримка потрібна і куди її потрібно доставити.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Після надсилання заявки, можливо, доведеться деякий час почекати, адже має знайтись волонтер чи благодійник, який зможе виконати запит. Як тільки це станеться з отримувачем допомоги, зв'яжуться для уточнення деталей.

Раніше портал Знай повідомляв, українці можуть отримати допомогу від кількох благодійних фондів: як зареєструвати заявку.

Також наш портал інформував, українцям пропонують продукти, ліки, одяг та засоби гігієни: як оформити заявку на отримання допомоги.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям у скрутному становищі роздають допомогу: просто відкрийте браузер та заповніть форму.