Українці зможуть забути про паперову тяганину завдяки новій послузі у додатку "Дія", яка незабаром має запрацювати. Про це повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

У "Дії" з'явиться послуга, яка відчутно спростить життя українцям та позбавить їх від тяганини з папірцями та походів до банку. Ідеться про можливість оплати штрафу за адміністративне правопорушення через додаток.

Додаток "Дія". Фото: скрін youtube
Додаток "Дія". Фото: скрін youtube

"Часто адмінпорушення здійснюють через незнання законів та правил. Наприклад, ви пройшли митний контроль, але не задекларували кошти. Або курили в забороненому місці. Кейсів багато. Послуга в Дії дасть змогу сплатити штраф без купи папірців, походів до суду та банку. Лише кілька кліків у застосунку", - зазначив Михайло Федоров.

Додаток "Дія". Фото: скрін youtube
Додаток "Дія". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат Для ФОП вступили у дію нові правила Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Міністр зазначив, що зараз запускається бета-тестування нової послуги і охочі можуть взяти в ньому участь, щоб допомогти переконатись, що все працює коректно.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, повістки в "Дії" вже скоро? Новий міністр Міноборони України Рустем Умеров анонсував "апгрейд".

Також наш портал інформував, гаманець навіть не знадобиться: у Новій пошті розповіли про корисну послугу та який бонус можна отримати за її використання.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям дозволили купувати валюту онлайн: як скористатися послугою.