Українці можуть одержати грошову допомогу на придбання паливних матеріалів для проходження опалювального сезону. Підтримку надає фонд "Карітас Полтава" спільно з Католицькою службою допомоги (CRS).

Розраховувати на грошову допомогу для придбання паливних матеріалів, таких як дрова, брикети та вугілля, на зимовий період можуть ВПО, які прибули із зон бойових дій після 24.02.2022 та зареєстровані у Полтавській області.

Переселенці. Фото: скрін youtube
Переселенці. Фото: скрін youtube

Дохід осіб, які можуть звернутися за підтримкою, повинен бути меншим від фактичного прожиткового мінімуму 5400 грн. Також вони повинні відповідати хоча б одному з цих критеріїв:

  • особи з серйозними захворюваннями чи інвалідністю;
  • люди похилого віку старше 55 років, які не мають сімейної підтримки;
  • самотні батьки чи опікуни дітей віком до 18 років або недієздатних осіб;
  • багатодітні сім'ї;
  • вагітні жінки або матері з дітьми віком до 3 років.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

Підтримка не надається українцям, які отримали аналогічну допомогу з інших організацій. Проконсультуватися та подати заявку на грошову допомогу можна за телефонами: 0503464693, 0800336734.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українці можуть отримати допомогу від кількох благодійних фондів: як зареєструвати заявку.

Також наш портал інформував, українцям пропонують продукти, ліки, одяг та засоби гігієни: як оформити заявку на отримання допомоги.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українцям у скрутному становищі роздають допомогу: просто відкрийте браузер та заповніть форму.