"Нова Пошта" - один з найбільших поштових операторів країни. За часи користування послугами до пошти накопичилося багато незадоволених відгуків від клієнтів.

Так, на Першому незалежному сайті відгуків України з'явився відгук від Наталії Івашковської.

Відгук клієнтки. Фото: скрін

Жінка зазначила, що мала отримати посилку, яка складалася з чотирьох місць. Вартість відправлення вказував відправник, тому Наталія не могла оцінити самостійно.

Проблемою стало те, що через непередбачувані обставини, до жінки надійшла лише четверта частина посилки, але й про те, що прибула частина посилки її не було повідомлено.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

За словами клієнтки, вона була готова забрати навіть частину посилку, проте ніякого сповіщення не було, а в додатку вказувалося, що відправлення ще в дорозі.

"Нова Пошта". Фото: скрін facebook
"Нова Пошта". Фото: скрін facebook

Коли Наталія Івашковська вирушила до відділення, щоб забрати хоч щось, то була крайнє обурена. Вартість доставки за 4 місця - 565 гривень, саме цю вартість й оголосили жінці до сплати за перевезення. Ціна доставки не змінилася, незважаючи на те, що 3/4 частина відправлення не надійшла на пошту.

"Я маю заплатити за послугу, якої мені фактично не надали... Я В ШОЦІ" - прокоментувала ситуацію клієнтка.

У відповідь на скарги жінки, Нова Пошта попросила лише номер відправлення, щоб спробувати вирішити ситуацію.

Відповідь НП. Фото: скрін

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, "Нова пошта" губить посилки своїх клієнтів: як отримати відшкодування і не залишитися біля розбитого корита

Раніше портал Знай інформував, "Проблеми з дівчатами": українець помітив, що співробітниці "Нової пошти" припинили посміхатися

Також наш портал повідомляв, клієнт "Нової пошти" обурився розцінками на картон: "Заплатив за дихання пакувальника..."