Один із найбільших українських державних банків "Ощадбанк", який сумно відомий своєю агресивною політикою щодо нав'язування карток одержувачам бюджетних виплат, продовжує подавати неприємні "сюрпризи" своїм клієнтам.

Цього разу українка розповіла, що в одне із відділень банку співробітники "спеціально затягують" процес часткового розблокування рахунку. Українка скаржиться, що у банку постійно ніхто нічого не знає і не може надати їй чіткої відповіді.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню від незадоволеної клієнтки "Ощадбанку" на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Моя мама подала на часткове розблокування рахунку ще півтора місяці тому. Лист від виконавця банк отримав. За те у самому відділенні затягують сам процес. Кажуть, що нічого не приходило і чекайте. Коли має прийти до кого звертатися ніхто нічого не знає".

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

І це є державний банк. Як вона має жити без грошей? До кого вона має звернутися, щоби прийняли якісь дії?", — поділилася своєю неприємною історією клієнтка "Ощадбанку".

Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "Ощадбанку", скріншот: Minfin

Також варто нагадати той факт, що було змінено низку тарифів на грошові перекази у додатку "Ощад24" та для банкоматів. Підвищені тарифи стосуватимуться та надання виписок для оформлення довіреності та індивідуальних запитів.

Нагадаємо, "Ощадбанк" нагородить клієнтів: можна отримати 25 000 гривень.

Раніше повідомлялося, що вкрали вже 271 млн грн: українці можуть втратити гроші через начальника або навіть за несплату комуналки.

Також, у зоні ризику кожен українець: у МВС терміново попередили громадян.