Українці не соромляться прямо висловлювати своє невдоволення мобільним операторам, завалюючи негативними відгуками їхні соцмережі. Зокрема, у lifecell завжди летить багато скарг від клієнтів.

Цього разу lifecell вирішив привітати українців із Міжнародним днем ​​демократії у Facebook, але у відповідь отримав звинувачення в тому, що оператор обкрадає клієнтів, а також прикривається патріотизмом.

"У нас багато злодіїв і шахраїв намагаються прикриватися патріотичними гаслами. Я не здивований, що компанія lifecell лізе в цю ж тему. Lifecell, зробіть адекватні ціни та нормальну якість зв'язку. Казки розповідати вам не допоможе, якщо ви й надалі обкрадатимете людей. Подивіться на відгуки. З вас уже сміються", - заявив користувач мережі.

Відгук клієнта та відповідь lifecell, скріншот
Відгук клієнта та відповідь lifecell, скріншот

Виявилося, що чоловік довгі роки користувався послугами lifecell, а точніше мучився, як він висловився. З цієї причини клієнт перейшов до іншого оператора, який пропонує навіть вигідніші тарифи. До речі, під постом є й інші негативні відгуки від клієнтів lifecell, колишніх в тому числі.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

"Я багато років намучився з вашою компанією. Особливо після того як вона з life перетворилася на lifecell. Зараз, я перейшов до іншого оператора і з покриттям у мене все добре стало. І плачу я за ідентичний пакет у половину менше, ніж на lifecell", - додав він.

Відгук клієнта та відповідь lifecell, скріншот
Відгук клієнта та відповідь lifecell, скріншот

Нагадаємо, абоненти хапаються за голову: Lifecell оголосив про нове підвищення тарифів

Раніше ми писали про те, що деруть гроші за прослуховування російського шансону: Київстар потрапив у скандал через Агутіна

Як повідомляв Знай.ua, "Яке ж воно кончєне": абоненти "Київстару" втрачають по 20 грн на популярну послугу