У вересні великі супермаркети України встигли оновити цінники на найпопулярніші продукти. Так, поки м'ясо та молочка активно дорожчають, ціни на соняшникову олію та гречку знижуються. Також покупцям розповіли, скільки зараз коштуватиме хліб.

Про це свідчать дані порталу Мінфін, згідно з якими соняшникова олія торгової марки "Олейна" рафінована в середині вересня впала в ціні до 56,92 грн за 850 мл. При цьому минулого місяця продукт коштував 61,13 грн.

Продукт від іншої популярної марки "Щедрий Дар" подорожчав майже на 1 гривню і тепер коштує 59,00 грн за 850 мл. Варус пропонує найкращу ціну – 49,90 грн.

Ціни на олію, Мінфін
Ціни на олію, Мінфін

Ціни на хліб тішать своєю стабільністю, адже ніяк не змінилися у вересні. Вартість складає 32,96 грн за 600 гр, але в Новусі ще дешевше – 29,99 грн.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Ціни на хліб, Мінфін
Ціни на хліб, Мінфін

А ось вартість гречки з початком осені почала знижуватися – з 47,26 грн/кг до 45,57 грн/кг. При цьому в Метро та Новусі ціни на крупу ще доступніші - 32,90 грн/кг та 37,59 грн/кг відповідно. У Варусі найвищий цінник – 69,90 грн/кг, а також в Ашані – 41,90 грн/кг.

Ціни на гречку, Мінфін
Ціни на гречку, Мінфін

Раніше ми писали про те, що на м'ясо у вересні доведеться розщедритися: українцям показали нові ціни на свинину та сало в супермаркетах

Як повідомляв Знай.ua, з приходом осені ціни почали зростати: скільки українці заплатять за картопля, капусту та огірки у вересні

Також портал Знай.ua писав, що вітамінна атака: українські супермаркети різко знизили ціни на яблука, банани та виноград.