В українців залишилося півтора місяця, щоб встигнути звернутися за грошима у розмірі 5000 гривень. Хто має право на виплату, йдеться на офіційній сторінці Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України у соціальній мережі Facebook.

До 31 жовтня 2023 року деякі українці мають подати заяви на отримання грошової допомоги у розмірі 5 тисяч гривень. Йдеться про громадян, які проживають у регіонах, які постраждали від підтоплення внаслідок підриву ворогом Каховської ГЕС.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Станом на 14 вересня таку фінансову підтримку отримали мешканці цих областей на загальну суму 84,4 млн гривень. Таким чином, держдопомогу вже виплачено 15 879 жителям Херсонщини й 1007 – Миколаївщини. Виплати здійснюються на банківські рахунки або готівкою через Укрпошту", - повідомили у Мінреінтеграції.

Деньги. Фото: скрин youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Пенсійні виплати українців можуть скоротитися наполовину
Показати ще

Крім того, мешканці цих областей можуть подати заявки на компенсацію за втрачений урожай. За кожний 0,01 га площі надається компенсація у розмірі 3318 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, по 1500 грн на кожного члена сім'ї: українцям почали виплачувати нову допомогу, хто може отримати.

Також наш портал інформував, гуманітарку, виплати та кошти на ремонт: список фондів та організацій, які зараз готові допомогти українцям.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, виплати в Україні: які надбавки пенсіонери отримують автоматично, а за якими потрібно звертатися особисто.