ПриватБанк розпочав виплату грошової допомоги для деяких пенсіонерів. Хто отримає бонус до пенсії, йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк та Пенсійний фонд розпочали виплату додаткової грошової допомоги від Всесвітньої Продовольчої Програми ООН.

Пенсіонери. Фото: скрін youtube
Пенсіонери. Фото: скрін youtube

Йдеться про фінансову підтримку літніх українців, які отримують менше ніж 3000 гривень пенсії та проживають на територіях, де ведуться чи велися бойові дії.

"Отримати виплати можуть пенсіонери, які проживають на територіях активних бойових дій або прилеглих до них, пенсії яких не перевищують 3 000 грн і не отримували іншої грошової допомоги з 1 березня 2023 року", - повідомили у ПриватБанку.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

У фінустанові зазначили, що нарахування додаткових виплат проходитиме без додаткових комісій для отримувачів. Пенсіонерам, які мають право на допомогу, не потрібно додатково кудись звертатися – виплати автоматично зараховуватимуться на пенсійну картку.

Раніше портал Знай повідомляв, знижки на бензин, дизпаливо та автогаз: українці з картками "ПриватБанку" можуть заощадити на АЗС.

Також наш портал інформував, такої щедрості українці ще не бачили: ПриватБанк нагородить клієнтів з картками Mastercard.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, клієнти ПриватБанку зможуть отримати картку "Новою поштою": за доставку платити не потрібно.