Українець заявив, що ПриватБанк "покарав" його за борг 200 гривень, який він прострочив через блокування картки. Деталі інциденту він виклав у своїй скарзі, яку надрукував на порталі Мінфін.

За словами клієнта, ПриватБанк заблокував його кредитну картку, де була заборгованість у розмірі 200 гривень. Через блокування він прострочив платіж, а у відповідь, як вважає чоловік, банк його покарав – прибрав кредитний ліміт.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"Був борг за кредитною карткою у 200 грн, який через блок рахунку випадково прострочив на кілька тижнів, знизили кредитний ліміт до нуля. До цього не було жодного порушення умов. Яке право мають банки блокувати рахунки під час військового стану?", - поділився українець

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Клієнт зазначив, що жодних умов він зі свого боку не порушував, але банк заблокував картку. У результаті ланцюжок подій призвело до того, що чоловік більше не бажає користуватися кредитними послугами "ПриватБанку".

"Більше жодного разу не скористаюся їхніми кредитними послугами, нехай жеруть свої гроші!", - розгнівався клієнт.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти "Привату" скаржаться на незрозумілі комісії при розрахунку карткою: у банку назвали причину.

Також наш портал інформував, що "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".