Українські сім'ї з дітьми та пенсіонери можуть отримати гуманітарну допомогу у вигляді продуктів харчування, засобів гігієни, ліків та інших необхідних речей. Для цього можна звернутися до благодійного фонду "Постраждалі діти війни".

Фонд надає цільову допомогу постраждалим сім'ям, які мають дітей. Підтримка надається всім нужденним громадянам на території України, незалежно від місця проживання. Наголошується, що організація фіксує заявку від прохача допомоги, а потім шукає спонсора, який зможе закрити потребу.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Звернутися по гуманітарну допомогу можуть: сім'ї, пенсіонери, дитячі будинки, піклувальники неповнолітньої дитини, медичні заклади, військові.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Головні новини за 9 травня: неприємні новини для українців та ганьба ухилянтів Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Отримати допомогу можна лише після заповнення анкети за цим посиланням. Претенденту потрібно вказати інформацію про себе, склад сім'ї, місце та умови проживання, а також необхідну допомогу.

Після заповнення анкети фонд шукатиме спонсора, тому невідомо, як швидко може бути надана допомога і чи знайдеться взагалі особа, яка закриє заявку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям пропонують продукти, ліки, одяг та засоби гігієни: як оформити заявку на отримання допомоги.

Також наш портал інформував дитяче харчування, підгузки та іграшки: як українцям подати заявку на отримання нової гуманітарної допомоги.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що в Україні хочуть змінити систему нарахування зарплати, у Зеленського порадували підвищенням: кого і коли торкнеться.