Про це він розповів на своєму каналі.

«Сполучені Штати Америки вкотре демонструють, що допомагатимуть Україні стільки, скільки це буде потрібно для перемоги над російською федерацією. Це знаковий візит, Блінкен був приблизно рік тому в той же час. Візит Блінкена – це, напевно, сигнал насамперед європейським партнерам», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, Блінкен показав, що США з Україною, що вони збираються продовжувати допомагати нам. Як зазначив Борис Тизенгаузен, Україна в довгостроковій перспективі отримуватиме більше і більше зброї, причому номенклатура буде з часом набагато серйознішою.

«Чому Блінкен вже другий рік поспіль приїжджає у вересні? Все дуже просто. Восени у Сполучених Штатах починається формування бюджету на наступний рік. Тобто Блінкен абсолютно чітко дав зрозуміти, що приїхав довідатися, що потрібно Україні зараз, і що знадобиться у майбутньому», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам 2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Ганна Атаманова розповіла, чому Захід не поспішає створювати з Україною нові союзи.

Також Знай.ua повідомляв, що політик Дмитро Співак розповів про нового міністра оборони Британії: «Цікава людина».