Компанія часто самовільно збільшує ліміти на кредитних картках клієнтів.

На це скаржаться самі користувачі банку, адже з ними це не погоджували. Одна з клієнток банку виклала пост у соцмережі з невдоволенням щодо того, як збільшуються кредитні ліміти без згоди.

Пост клієнтки банку. Фото: скрін Фейсбук

Зокрема, жінка обурювалася, що від кредитного ліміту вона відмовилася, але банк самостійно прийняв рішення про збільшення ліміту. У результаті він підвищився до 80000. Кожного разу вона відмовлялася від нього в додатку, але він знову з’являвся. Банк дав відповідь у коментарях під цим постом.

Відповідь банку. Фото: скрін Фейсбук

Популярні новини зараз
На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

За словами банку збільшення кредитного ліміту пов’язано з довірою до клієнту. Під час ухвалення рішення про збільшення кредитного ліміту враховуються такі фактори як кредитна історія і в інших установах, прострочка платежів, заробітна плата, активність користування карткою. Також в коментарі компанія відповіла, що впевнена в поверненні коштів клієнткою, тому і надали можливість скористатися кредитним лімітом від компанії у разі негайної потреби.

Також наголосили на тому, що у офіційному додатку, у клієнтів завжди є можливість кредитний ліміт змінити самостійно. Для цього там є спеціальні функції, і кредитний ліміт буде знижений у короткі строки. Варто встановити додаток, авторизуватися там. Знайти потрібну функцію і надати згоду на зменшення кредитного ліміту. Потім варто зайти і меню управління кредиткою, знайти посилання з назвою "Змінити", який знаходиться поруч з кредитним лімітом. Та вибрати потрібне зменшення.

Нагадаємо, портал Знай інформував, заміна паспорта-книжки: в яких випадках українці зобов'язані це зробити

Раніше на порталі Знай повідомлялося, жінки, які постраждали від війни можуть отримати грошову допомогу: вже приймають заявки

Також наш портал інформував, українцям дозволили купувати валюту онлайн: як скористатися послугою