Найбільша, і єдина українська служба з доставки поштових відправлень, компанія "Укрпошта", де багато українських пенсіонерів звикли отримувати свої виплати, продовжує давати неприємні сюрпризи своїм клієнтам.

Цього разу українка, яка до "Укрпошти" відправила посилку через один популярний український маркетплейс, зізналася, що чекає зміни статусу відправлення більше місяця.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "Укрпошти" на порталі для відгуків Otzyvua.

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

"Надсилала посилку через OLX доставку. Місяць показує статус - на шляху до одержувача. У відділенні немає світла і вони не приймають посилки. Ось так!"

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Українцям виплатять чималу компенсацію: гроші надходитимуть три місяці З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

А чому ви приймаєте посилки на це відділення? Чому? Найгірша служба доставки! Нікому не раджу! Радянський підхід нічого не змінюється", - розповіла незадоволена клієнтка "Укрпошти".

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

У деталях можна ознайомитись із ситуацією українки у скріншоті відгуку:

Відгук невдоволеної клієнтки "Укрпошти", скріншот: otzyvua
Відгук невдоволеної клієнтки "Укрпошти", скріншот: otzyvua

Також варто нагадати нашим читачам той факт, що працівники "Укрпошти" погодяться взяти на відправлення далеко не всі посилки своїх клієнтів. Велике значення має те, як вона запакована.

Так, якщо посилка буде у неналежній упаковці, "Укрпошта" відмовить клієнтам у відправленні, повідомили у прес-службі компанії. Це передбачають зміни до закону "Про поштовий зв'язок".

Нагадаємо, "Укрпошта" довела українку багатомісячною доставкою та розкраданням посилок: "Як за радянських часів".

Раніше повідомлялося, "Укрпошта" бере гроші за експрес доставку, а посилку катають утричі довше: "Шахраї та брехуни".

Також, українцям за кордоном можуть припинити виплату пенсій: у ПФУ розповіли, що робити.