У терміналі ПриватБанку стався збій, внаслідок якого українка втратила частину внесених до нього грошей. Про це вона розповіла у своїй скарзі на порталі "Мінфін".

Жінка заявила, що внесла до термінала "Привату" 2000 гривень, проте на карту зарахувалася лише половина. Після такого "фокусу" вона подавала заявки на повернення, але отримала відмову.

Термінали, фото: Знай.ua
Термінали, фото: Знай.ua

"При внесенні коштів до термінала 02.09.2023 року на 2000 грн., на картку внесли лише 1000. Заявку подавала тричі, двічі прийшла відмова", - поділилася клієнтка.

За словами українки, навколо терміналу камери відеоспостереження модно було без проблем перевірити, скільки грошей вона вносила, однак у банку це робити не поспішають.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Купюри по 1000, навколо камери, і тупо не хочуть щось робити, сьогодні відправила заявку на сайті банку. Не знаю, чим це закінчиться, але домагатимуся... і питання, як тепер довіряти привату?", - обурилася українка.

Фахівці ПриватБанку відповіли на скаргу клієнтки та запевнили, що питання вже у роботі та буде вирішено у найкоротші терміни.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, збої в банкоматах ПриватБанку: українці втрачають місячні зарплати в кілька натискань.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, шахраї спокійно розпоряджаються коштами українців з картками "ПриватБанку": паролі та захист не допомагають.