"Укрпошта" втішила клієнтів безкоштовною доставкою, проте "привілей" буде доступний не для всіх. Хто зможе не платити за перевезення посилок, йдеться на офіційній сторінці поштового оператора у соціальній мережі Facebook.

"Укрпошта" вводить безкоштовну доставку для деяких клієнтів, а точніше тих, хто любить займатися онлайн шопінгом.

Заощадити зможуть українці, які закуповуються на платформі ОЛХ. Однак, пропозиція поширюється лише на дві рубрики - "Мода та стиль" та "Електроніка".

"Укрпошта". Фото: скрін youtube
"Укрпошта". Фото: скрін youtube

"Дозвольте собі жадані навушники. Оновіть бігові кросівки. Додайте фарб у свій осінній гардероб або пограйте з аксесуарами. Будь-які ваші забаганки з цих рубрик доставимо безкоштовно", - йдеться у повідомленні поштового оператора.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

"Укрпошта", скріншот: Facebook
"Укрпошта", скріншот: Facebook

Як скористатися безкоштовною доставкою від "Укрпошти":

  • зробити замовлення на OLX Україна з категорії "Мода та стиль" та "Електроніка";
  • сплатіть покупку онлайн карткою Mastercard;
  • отримайте у найближчому відділенні Укрпошти.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що "Укрпошта" бере гроші за експрес доставку, а посилку катають утричі довше: "Шахраї та брехуни".

Також наш портал інформував, "Одні комісії знімають": українці платять за доставку "Нової пошти" втричі більше, ніж коштують відправлення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, директора "Укрпошти" Ігоря Смілянського рознесли за коктейлі замість якісного сервісу: "Пише, заливши очі".