Клієнти ПриватБанку можуть одержати 100 тисяч гривень, виконавши кілька нескладних умов. Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк намагається постійно розвивати послуги, покращуючи якість обслуговування. Водночас банк регулярно радує клієнтів бонусами та акціями з приємними призами. Наприклад, цього разу українці можуть одержати 100 тисяч гривень.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Взяти участь в акції можуть клієнти з ІПН, які мають картку Mastercard у NFC-гаманцях Google Pay, Apple Pay, Mi Pay, Garmin Pay, SwatchPay. Клієнти, які не мають картки Mastercard, можуть миттєво відкрити Digital картку в Приват24.

Що потрібно зробити?

Крок 1: зареєструйтесь;

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Крок 2: додайте картку Mastercard від ПриватБанку до NFC-гаманця (Google Pay, Apple Pay, Mi Pay, Garmin Pay, SwatchPay), якщо вона ще не додана;

Крок 3: здійсніть 5 покупок на суму від 100 грн. кожна.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

У ПриватБанку наголошують, що учасники мають шанс виграти 100 тисяч гривень у вигляді сертифіката на туристичну подорож, а також сертифікати на пальне. Акція діятиме до 31 жовтня 2023 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що ПриватБанк порадував українських студентів: при покупках частина суми повертатиметься на картку.

Також наш портал інформував, українець не може користуватися карткою "Приватбанку" через Google Pay: банк кинув віч-на-віч із проблемою.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, збої в банкоматах ПриватБанку: українці втрачають місячні зарплати в кілька натискань.