Ощадбанк - популярний банк, яким користуються громадяни для отримання різних виплат.

Стало відомо, що з початку вересня, банк відновлює старі правила. Саме через них деяких категорій українців можуть позбавити пенсійних та соціальних виплат. Про це нагадали на офіційному сайті Ощадбанку.

Серед категорій людей, яких стосуються поновлені правила - пенсіонери та внутрішньо-переміщені особи, які є одержувачами соцвиплат.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Громадяни, які входять до цих категорій повинні пройти фізичну ідентифікацію. Якщо ж цього не буде зроблено, то виплат можуть позбавити. У випадку, коли людина, яка підпадає до вимог, пройшла необхідну ідентифікацію, то видаткові операції на її рахунку, автоматично розблокуються фінустановою, не пізніше наступного календарного дня.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Для того, аби пройти процедуру, особі необхідно виконати наступні дії:

1) Звернутися до будь-якого відділення Ощадбанку, маючи з собою документ, який посвідчує особу, банківську карту чи основне ЕПП (електронне посвідчення пенсіонера)

2) Надайте вищеперелічені документи працівнику банку

3) Необхідно провести будь-яку банківську операцію, в якій потрібно ввести PIN-код (перегляд залишку тощо).

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Окрім цього, представники банку нагадали, що припинення, призупинка або нарахування виплат належить до компентенції відповідних органів.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, для ВПО грядуть перевірки: що потрібно знати

Раніше портал знай інформував, в ПФУ став доступним онлайн-сервіс: які виплати будуть оформлятися по-новому

Також наш портал повідомляв, українцям дозволили купувати валюту онлайн: як скористатися послугою