Українські супермаркети перерахували ціни на популярні м'ясні продукти – сосиски та сардельки. Які цінники в перші дні вересня показують дані цінового моніторингу, опубліковані на порталі "Мінфін".

Сосиски та сардельки - популярні продукти, які можуть бути гарним доповненням до різних каш, макаронів та спагеті. Втім, дозволити собі цей "делікатес" стає дедалі складнішим через постійне зростання цін.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Сосиски

Станом на 2 вересня сосиски торгової марки "Башинський" філейні в середньому продаються по 228,36 гривні за кілограм. У серпні продукт пропонувався дешевше – по 211,53 гривні за кіло. Цінники на товар варіюються в межах 219,00-238,90 гривні за кілограм, залежно від торгової мережі.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Сардельки

Сардельки із сиром зовсім небагато піднялися в ціні - у середньому з 223,35 до 223,70 гривні за кілограм. Сардельки "Алан Женевські" із сиром подорожчали з 303,69 до 311,07 гривні за кілограм. В той самий час сардельки "Ятрань" молочні трохи зменшили у ціні - зі 114,80 до 108,05 гривні за кілограм.

Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, зустрічаємо осінь з млинцями: українські супермаркети оновили ціни на молоко, сметану та вершкове масло.

Також наш портал інформував, запасатись чи ні? Економіст відповів, чи буде серйозний стрибок цін на макарони, цукор та інші продукти.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що сніданок буде ситним і дешевим: українців порадували новими цінами на популярну крупу.