"Ощадбанк" попередив власників деяких платіжних карток про тарифні зміни, які набудуть чинності з 1 жовтня цього року. Про це йдеться на офіційному сайті фінустанови.
Власників платіжних карток Mastercard World Elite, Visa Infinite очікують тарифні зміни. Зокрема, за деякими тарифними пакетами буде скасовано комісію за зняття готівки за кордоном у сумі до 10 тисяч гривень кожного місяця.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

"Користувачам преміальних карток Маstercard World Elite, Visa Infinite (основних та додаткових) за тарифними пакетами "Мій комфорт", "Мій рахунок", "Моя картка", "Зарплатний" надано можливість безкоштовного зняття готівки в закордонних банкоматах у межах ліміту по картці 10 000 грн (екв.) на місяць, понад ліміт застосовується комісійна винагорода”, - зазначили у фінустанові.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Також в "Ощадбанку" зазначають, що було змінено низку тарифів з переказів коштів через "Ощад 24", банкомати, ІПТ та відділення банку. Нові тарифи діятиме і на надання виписок на індивідуальний запит, а також на оформлення довіреностей та інше.