Один із великих українських тепер уже державних банків Sense bank продовжує дивувати своїх численних клієнтів. Цього разу клієнт зауважив, що його борг за кредитом, який був оформлений ще в Маріуполі, і який виплатили, опинився під загрозою відновлення.

Справа в тому, що банк ще в статусі приватного пробачив близько 40% кредиту, а ось уже в статусі державної фінустанови ставить дане рішення під сумнів.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеного клієнта банку Sense bank на порталі Minfin у розділі для відгуків.

"Sense bank", скріншот: YouTube
"Sense bank", скріншот: YouTube

"Мало того, що будучи Альфа банком платили податки за поребриком і спонсорували війну в Україні. Так і зараз ганьблять життя українцям. Був клієнтом банку. Кредит оформлював у Маріуполі. Далі війна і втрата всього. Виїхав, довго шукав роботу, нарешті знайшов.

Популярні новини зараз
Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Почав виплачувати. Потім настала пропозиція: я плачу 60% заборгованості, решту 40% банк списує. Усі умови виконав ще у квітні. Зараз кінець серпня я досі є боржником. Як це? Мені чекати ще рік, а може три? Поки що рак на горі свисне?", — поділився своєю неприємною історією незадоволений клієнт банку.

Відгук незадоволеного клієнта "Sense bank", скріншот: Minfin
Відгук незадоволеного клієнта "Sense bank", скріншот: Minfin

Також у коментарях українцю нагадали, що сама структура банку змінилася з "приватної" на "державну".

Ось, що пишуть: "Всі умови виконав ще у квітні. Виконали умови тоді ще приватного Сенс-банку. Зараз Сенс-банк державний і умови приватного банку ставить під сумнів, тому й не списує 40% заборгованості. Сайт Мінфіну вам не допоможе... ".

Коментарі до відгуку, скріншот: Minfin
Коментарі до відгуку, скріншот: Minfin

Нагадаємо, Monobank разом із АТБ створили спеціальну карту, яка дає додаткові знижки.

Раніше повідомлялося, "Місяць перевіряють, морозять гроші...": клієнти Monobank опинилися у складній ситуації.

Також, треба буде платити більше: Київстар піднімає вартість тарифів.