Через повномасштабну війну багато українців опинилися у скрутному становищі і нерідко потребують допомоги, навіть такої елементарної як продукти харчування. "Helper Україна" намагається надавати підтримку всім, хто її потребує. Як подати заявку, повідомляється на порталі zayava.info.

Громадська організація "Helper Україна" у мирний час підтримувала дітей із соціально незахищених верств, дітей та дорослих з інвалідністю та літніх людей. Тепер же команда організації розширила рамки діяльності та намагається надати допомогу якомога більшій кількості українців.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Гуманітарну допомогу від організації можуть отримати всі українці, які опинилися у складному становищі. Кожен хто хоче звернутися за допомогою повинен заповнити та відправити онлайн форму за цим посиланням.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Претенденту на допомогу доведеться вказати ПІБ, контактний номер телефону, адресу електронної пошти, фактичне місце проживання. Також потрібно розповісти, яка допомога потрібна і за наявності надати документ, що підтверджує певний статус (ВПО, багатодітна сім'я, людина з інвалідністю тощо).

Раніше портал Знай повідомляв, українцям пропонують продукти, ліки, одяг та засоби гігієни: як оформити заявку на отримання допомоги.

Також наш портал інформував не лише продукти: українським сім'ям видадуть гуманітарні бокси, заявки вже приймають.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, платити тільки за комуналку: ВПО надають безкоштовні квартири, як подати заявку на заселення.