Український віртуальний банк monobank почав співпрацювати із АТБ. Співзасновник фінустанови Олег Гороховський розповів про створення нової спеціальної картки MONO-АТБ, яка буде надавати знижки клієнтам банку у відомій мережі супермаркетів.

Про це він розповів на своєму Telegram-каналі "ОГо!".

Monobank. Фото: скрін youtube
Monobank. Фото: скрін youtube

Власники картки, зможуть користуватися спеціальними знижками на товари мережі "АТБ" та значно економити свої витрати на закупки.

Вона буде коштувати 50 гривень, однак після активації, ці кошти кешбеком повернуться на вашу картку.

Популярні новини зараз
Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року
Показати ще

Для клієнтів АТБ, які мають вже мають рахунок у Монобанку, достатньо просканувати нову картку і нею можна буде користуватися, як звичайною чорною карткою.

Monobank, скріншот: YouTube
Monobank, скріншот: YouTube

"Найбільша торгова мережа, котру відвідують наші клієнти з великим відривом від інших – це АТБ-Маркет. Тому ми прийняли їх пропозицію об’єднати зусилля, щоб дати можливість нашим клієнтам отримувати більше вигоди від покупок карткою, а відвідувачам АТБ – полегшити доступ до послуг Монобанку. Отже, картка MONO-АТБ – це все та сама (крута) картка від mono, розраховуючись котрою ви будете автоматично отримувати додаткові знижки на обрані позиції в мережі АТБ. Станом на зараз, в каталозі АТБ доступно 1285 товарів зі знижками від 9% до 53%", - пише Гороховський.

Він обіцяє, що нові картки з'являться на полицях АТБ протягом одного-двох тижнів.

Нагадаємо, Monobank без пояснень заблокував карту волонтера, який допомагає ЗСУ: "Банк, якому все одно".

Раніше повідомлялося, що ПриватБанк дозволив українцям перевірити один одного: як це зробити.

Також, "Умови прописані хитро...": українці з картками "Sense bank" несподівано збідніли на 50 грн.