Фахівці YASNO звернулися до українців з приводу паперових платіжок за електроенергію та блакитне паливо. Що потрібно знати споживачам, повідомляється на офіційній сторінці компанії-постачальника у соціальній мережі Facebook.

У YASNO нагадали споживачам, що електронні платіжки є альтернативою паперовим. Вони зручніші, не накопичуються вдома і такий крок допомагає екології, адже вирубується менше дерев для виготовлення паперу.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

Відмовитися від паперових рахунків, як зазначають фахівці компанії, можна всього в два кроки, на які доведеться витратити кілька хвилин.

"Ви можете легко відмовитися від паперових рахунків. Зробіть це на сайті YASNO за два кроки. Авторизуйтеся у своєму особистому кабінеті. Поставте галочку в пункті "Вибрати електронний рахунок"", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

У YASNO додали, що клієнти, які відмовляться від паперових рахунків на користь електронних, отримуватимуть щомісяця по 10 бонусів. Їх можна буде обмінювати на знижки та інші переваги програми лояльності.

Раніше портал Знай повідомляв, якщо обсяги спожитої електроенергії викликають сумніви: у YASNO розповіли, як не платити зайве.

Також наш портал інформував, "Нафтогаз" попередив про зміну правил передачі показників: кому доведеться звикати до нововведення.

Крім того, ми писали, до кінця року тарифи на електроенергію можуть підняти ще раз: експерт засмутив прогнозом.