Для всіх наших шанованих читачів, які під час походу до магазину чи ринку уважно спостерігають за "маніпуляціями" у цінниках на головні продукти харчування, є кілька важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів оновили ціни на огірки, болгарський перець і помідори.

Варто відразу відзначити той факт, що ціни на ці овочі за останні кілька тижнів різко знизилися, проте рекорди демонструє цінник на помідори – це найкращий час для консервацій та накрутки соку.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від анаболіків економічного порталу Minfin.

Помідори, скріншот: YouTube
Помідори, скріншот: YouTube

Вартість помідорів

Згідно із відкритою інформацією, порівняно з минулим місяцем червоні помідори подешевшали з 61,31 грн/кг до 37,71 грн/кг.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Рожеві помідори знизилися в ціні ще значно - з 74,40 грн/кг до 32,06 грн/кг. Вершки подешевшали з 80,18 грн/кг до 32,40 грн/кг.

Ціни на помідори, скріншот: Minfin
Ціни на помідори, скріншот: Minfin

Вартість огірків

Цінник на огірки у серпні опустився з 37,66 грн/кг до 19,99 грн/кг. Гладкі огірки подешевшали з 37,32 грн/кг до 21,90 грн/кг. Колючі огірки знизилися в ціні з 32,17 грн/кг до 28,90 грн/кг.

Ціни на огірки, скріншот: Minfin
Ціни на огірки, скріншот: Minfin

Вартість перцю болгарського

А ось жовтий болгарський перець продається за ціною 118,93 грн/кг, тоді як минулого місяця його вартість становила 164,04 грн/кг.

Ціни на перець болгарський, скріншот: Minfin
Ціни на перець болгарський, скріншот: Minfin

Нагадаємо, сезон фруктів у самому розпалі: супермаркети оновили ціни на сливи, яблука та виноград.

Раніше повідомлялося, Нова пошта анонсувала акцію до Дня Незалежності: відправляти рідним подарунки закордон стане вигіднішим.

Також, українцям показали, як під час війни не отримати величезні борги з комуналки: готуйте паспорт.