Для наших шановних читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, є важливі новини. Нам усім обіцяють, що зима буде дуже складною цього року. Відомо, що вже з 1 червня в Україні підняли тарифи на світло для населення.

А ось що ж буде з тарифом на опалення, і чи варто чекати на підвищення людей, розповіли представники прес-служби Кабінету міністрів України.

Опалення. Фото: скрін youtube
Опалення. Фото: скрін youtube

З посиланням на заяви прем'єр-міністра Дениса Шмигаля відомо, що фіксована ціна для постачальників тепла населенню не змінюватиметься до квітня 2024 року.

"Забезпечуємо незмінність тарифів на тепло для населення у новому опалювальному сезоні. "Нафтогаз" і надалі реалізуватиме газ постачальникам тепла для населення за фіксованою ціною – 7,4 тис. грн за тисячу кубічних метрів", – сказав він, передає урядовий портал.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Опалення, скріншот: Youtube
Опалення, скріншот: Youtube

Денис Шмишаль оголосив, що 22 серпня уряд продовжує дію ВСО (покладання спеціальних обов'язків) на ринку природного газу до середини квітня 2024 року. Це означає, що "Нафтогаз" надалі продаватиме газ постачальникам тепла за фіксованою ціною – 7,4 тис. грн. за 1000 куб. м.

"Це рішення - частина комплексних заходів щодо підготовки до зими. Працюємо над тим, щоб у будинках кожного українця було світло і тепло, а наша критична інфраструктура отримала надійний захист від російських ракет та дронів", - розповів прем'єр-міністр.

Нагадаємо, українці ув'язнуть у злиднях: тарифи на світло і газ можуть зрости втричі.

Раніше повідомлялося, як підготуватися до важкої осені та зими – лайфхаки для блекаутів.

Також, що буде з тарифом на електроенергію після чуток про нове підвищення: "До кінця року...".