Один із найбільших українських державних банків "ПриватБанк", який користується популярністю завдяки своїй величезній мережі банкоматів та терміналів поповнення по всій території нашої країни, продовжує підносити своїм клієнтам дуже неприємні ситуації.

А іноді це можуть бути навіть сумні інциденти. Так виявилося цього разу – у банку українця змусили надати свідоцтво про спадщину, щоб він міг перерахувати кошти на потреби ЗСУ. Проте сума дорівнює – 2 тисячі гривень, і саме свідчення коштує тих самих грошей.

Про це стало відомо завдяки новому повідомленню незадоволеної клієнтки "ПриватБанку" на порталі Minfin.

"ПриватБанк", скріншот: YouTube
"ПриватБанк", скріншот: YouTube

"На картці померлої людини залишилося 2 тис грн. Мені, як спадкоємцю, немає сенсу їх отримувати в банку, оскільки свідоцтво від нотаріуса про право на спадщину на ці гроші коштує тих же 2 тис грн. Тому звернувся до свого менеджера в Приваті, щоб банк розглянув можливість перерахування цих коштів на потреби ЗСУ.

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Надав усі документи, які маю – копію заповіту, свідоцтво про право власності на нерухоме майно, яке вже одержав від померлого. На жаль, з боку банку надійшла стандартна відписка – надайте свідоцтво про право власності на ці кошти, і ми перерахуємо їх туди, куди ви скажете.

Тому звертаюся до відповідного керівника банку, який може прийняти не шаблонне рішення в даній ситуації, а дійсно допомогти у переказі цих коштів на потреби наших ЗСУ! Давайте це зробимо разом, вірю, що це можливо!", - розповіла клієнтка "ПриватБанку" свою сумну історію.

Відгук невдоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin
Відгук невдоволеної клієнтки "ПриватБанку", скріншот: Minfin

Нагадаємо, треба встигнути до 31 серпня: "ПриватБанк" роздає клієнтам гроші.

Раніше повідомлялося, що виплат пенсій на карту пенсіонерам не буде: що робити одержувачам.

Також, не наближуйтесь до чорного Мерседеса: в Україні виявили небезпечну банду дорожніх бандитів.