Клієнт "Приватбанку" поскаржився на те, що фінустанова безпідставно блокує рахунок його хворої матері, яка має серйозні проблеми зі здоров'ям. Він зазначив, що спеціально оформив довіреність у нотаріуса, що дозволяє йому проводити всі операції з рахунку його матері, одна схожа на те, що банку байдуже такий документ.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Свою скаргу він опублікував на сайті Мінфіну.

Чоловік розповідає, що через те, що у його матері багато серйозних захворювань, погано чує та бачить, він у нотаріуса оформив довіреність, яка дозволяє йому вільно розпоряджатися її рахунками.

Він додає, що йому потрібно було переказати певну суму грошей із карти жінки. Чоловік переказав зі своєї картки на її кілька тисяч до потрібної суми підняв переказ на 12 500 гривень.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

"ПриватБанк". Фото: скрін youtube
"ПриватБанк". Фото: скрін youtube

Проте "ПриватБанк" не пропустив платіж. Співробітники зателефонували хворій жінці, проте через те, що вона погано чує, не змогли варіфікувати клієнта та заблокували її рахунок.

"Приходить дзвінок до мами на телефон, забув уточнити, що вона ще й погано чує, взагалі купа питань маячних. А навіщо, а хто, а чому, і купа інших, взагалі не сподобалося тій тітці і вона заблокувала все і карти і телефон, що не можна зателефонувати в банк і наші спільні карти з одним рахунком"- скаржиться українець.

Банкомат "ПриватБанку". Фото: скрін youtube
Банкомат "ПриватБанку". Фото: скрін youtube

При спробі переказу зі своєї картки клієнт зіштовхнувся з аналогічною проблемою, але його рахунки також заблокували.

"Скільки знущатиметеся. Заблокували мамі карти, мені, що я пів дня провів у відділенні і що тепер вам не подобатися, що ви від мене хочете...", - пише чоловік .

Відгук на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну
Відгук на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українець не може користуватися карткою "ПриватБанку" через Google Pay: банк кинув віч-на-віч із проблемою.

Також наш портал інформував, що ПриватБанк відмовив у кредитуванні підприємцю за віком: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".