Українські сім'ї можуть подати заявку на отримання гуманітарної допомоги та отримати не лише продукти, а й необхідні речі для дітей. Куди звертатися за підтримкою, йдеться на порталі zayava.info.

Українським сім'ям з дітьми роздадуть гуманітарну допомогу у вигляді KidsBox, що включає продуктові та гігієнічні набори, памперси та дитяче харчування, іграшки від Vladi Toys, канцелярію та інші потрібні речі. Кожен бокс формуватиметься в індивідуальному порядку, залежно від потреб сім'ї.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Цю допомогу надає благодійний фонд УМАС за підтримки партнерів та благодійників. Українці з дітьми можуть подавати заявки з 23 серпня 2023 року.

Наголошується, що отримати підтримку від благодійного фонду зможуть усі українські родини з дітьми, які потребують допомоги.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Як зареєструватись на отримання допомоги?

Гуманітарна підтримка надається громадянам лише після надсилання попереднього запиту. Для цього потрібно написати коментар під публікацією УМАС на сторінці Facebook. Уточнити деталі українці можуть на e-mail: umas@umas.org.ua.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, що довідка ВПО не знадобиться: українці можуть отримати допомогу під час війни, як подати заявку.

Також наш портал інформував одяг, продукти та набори для гігієни: від українців приймають заявки на гуманітарну допомогу, куди звертатися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, платити тільки за комуналку: ВПО надають безкоштовні квартири, як подати заявку на заселення.