Вже з наступного місяця мобільний оператор планує підвищити деякі тарифи.

Зміни стосуватимуться контрактних абонентів, і тих, хто
передплачує тарифи. Разом з цим пакет мобільного інтернету буде
підвищено. Про такі зміни повідомила пресслужба Київстару. До нових тарифів не зможуть самостійно приєднатися нові абоненти, а про зміни в тарифному плані користувачам тарифів будуть повідомляти в індивідуальному порядку. На скільки ці зміни будуть суттєвими – поки невідомо. Було сказано, що компанія вимушена проіндексувати свої тарифи для розширення швидкісного мобільного інтернету для абонентів.

Мобільний інтернет. Фото: Youtube
Мобільний інтернет. Фото: Youtube

Там зазначили, що деякі тарифи не переглядалися декілька років, а ціни та можливості інших тарифів не змінювалися з моменту запуску. Тому абоненти оператору всіх оновлених тарифів зможуть перейти на більш об’ємні пропозиції, що повністю задовільнять їх потреби в інтернеті. Зробити це вони можуть самостійно, в особистому кабінеті додатка. Ціни на тарифи планують підвищити вже з 1 вересня.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще


Підвищення цін тарифів стало вимушеним кроком, за словами представників компанії це дозволить на гідному рівні підтримувати роботу мобільного оператора, та забезпечити енергетичну незалежність у разі повторного відключення світла цієї зими, атак на енергетичну інфраструктуру країни. Окрім того, ці кошти підуть на відновлення зруйнованих станцій, та побудову нових. Таким чином, абоненти завжди матимуть змогу залишатися на зв’язку та користуватися інтернетом.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай, інформував, акція гірша за покарання: абонент "Київстар" отримав "сюрприз" від оператора
Раніше на порталі Знай, повідомлялося, "З кожного по 50 грн і життя вдалося": абоненти "Київстару" помітили, що рахунки спорожніли
Також, наш портал інформував, слідом за "Sense Bank": влада збирається націоналізувати "Київстар"