"Нафтогаз" зробив заяву щодо платіжок за блакитне паливо. Звернення до споживачів з'явилося на офіційній сторінці газопостачальної компанії у соціальній мережі Facebook.

"Нафтогаз" цифровізував сервіси, щоб клієнти могли скористатися необхідними послугами, не виходячи із дому. Зокрема, в компанії нагадують, що споживачам вже не обов'язково чекати паперову платіжку, адже її можна сформувати онлайн та одразу сплатити.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Не чекайте паперову платіжку – оплачуйте онлайн-рахунок просто зараз! Найшвидший спосіб – через діджитал-сервіси нашої компанії. Зробіть пару кліків і платіж готовий!", - йдеться у повідомленні.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як отримати електронну платіжку:

  • через власний кабінет (my.gas.ua);
  • чат-бот в Telegram і Viber або Facebook Messenger.
Також клієнти "Нафтогазу" можуть швидко та просто перевірити статус оплати в особистому кабінеті, перейшовши до розділу "Історія платежів".

Раніше портал Знай повідомляв, "Нафтогаз" розповів, як скористатися популярними послугами пенсіонерам: не потрібний ні комп'ютер, ні смартфон.

Також наш портал інформував, "Нафтогаз" попередив про зміну правил передачі показників: кому доведеться звикати до нововведення.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, у "Нафтогазі" розповіли, що українці можуть повернути гроші за однією з платіжок: сума повернення досить велика.