Українка поскаржилася на "ПриватБанк" через додаткову комісію, яку їй довелося заплатити після розрахунку карткою. Деталі вона розповіла на порталі "Мінфін".

Клієнтка "Привату" заявила, що після оплати послуг "Нової пошти" з її картки знялася додаткова комісія. При цьому вона розраховувалася власними, а не кредитними коштами.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"При оформленні "Універсальної" картки заявляють, що оплата товарів та послуг через банківські термінали провадиться без комісії. Однак при оплаті товару на Новій Пошті, крім вартості доставки та комісії у 417 грн за переказ платежу через Нову пошту, банк додатково списав 101.43грн комісії", – поскаржилася клієнтка.

ПриватБанк, фото: Знай.ua
ПриватБанк, фото: Знай.ua

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Після звернення до банку українка дізналася, що наявність комісії залежить від налаштування термінала та іноді її справді можуть знімати. Також у "ПриватБанку" дали пораду потерпілій, щоб надалі не довелося переплачувати.

"На моє запитання, як мені дізнаватися, коли комісія при оплаті є, а якщо ні - представники банку мені порадили при кожній оплаті запитувати касира, як налаштований їх термінал, потім шукати актуальний файл з тарифами картки і розглядати, чи є комісія при цих налаштуваннях", - додала жінка.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "ПриватБанк" заганяє підприємців у борги: безпідставно блокують гроші на рахунку.

Також наш портал інформував, ПриватБанк посилив вимоги до операцій через додаток: "Змотування нервів щоразу".

Крім того, ми писали, ПриватБанк залишив українця без грошової допомоги від ООН: списав кошти на погашення кредиту.