Із клієнткою Ощадбанку сталася неприємна ситуація. Незважаючи на повну виплату іпотечного кредиту, банк передав колекторам її дані. Більше того, виявилось, що житло їй зовсім не належить.

Свою ситуацію вона описала на порталі Мінфін. Так, жінка взяла у цього банку іпотечний кредит на суму 24 тисячі гривень ще у 2007 році, і за графіком виплатила всю суму. В 2017 році клієнтка навіть отримала довідку про погашення кредиту.

Колектори, скріншот: YouTube
Колектори, скріншот: YouTube

Здавалося б, борг закритий і проблем виникнути не повинно, однак у 2023 році жінка з'ясувала, що Ощадбанк передав права на її нібито не сплачену іпотеку колекторам. Вона звинувачує у всьому працівників банку, які свого часу не зняли квартиру з іпотеки.

"14 серпня 2023 року я випадково дізнаюся, що моя власна квартира знаходиться в іпотеці, і я не маю права на неї. Працівники банку не проконтролювали сам факт зняття квартири з іпотеки, і вона перейшла до зовсім невідомої мені організації. Своєї провини працівники банку не визнали і не виправляють дану ситуацію. Я буду змушена звертатися до суду для вирішення проблеми", - написала вона.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Водночас банк не залишив жодного коментаря під відгуком, а ось користувачі мережі зазначили, що для жінки справді зараз існує одне єдине рішення – звертатися до суду, оскільки кредит закритий вже давно.

Відгук клієнтки Ощадбанку, скріншот
Відгук клієнтки Ощадбанку, скріншот

Нагадаємо, субсидії та борги: фахівці ПФУ пояснили, коли допомога призначається, а коли ні

Раніше ми писали про те, що українцям, які втратили роботу, обіцяють підтримку: куди звертатися по допомогу

Як повідомляв Знай.ua, повернення штрафів за торгівлю без касових апаратів: кого звільнили від сплати з 1 жовтня