Українців заохочуватимуть за відмову від паперових платіжок та перехід на електронні. Про це компанія-постачальник електроенергії YASNO повідомляє на своєму офіційному сайті.

Українців закликають відмовлятися від паперових рахунків за комуналку на користь їхніх електронних аналогів. Це корисно для екології та полегшує життя самим споживачам. У компанії YASNO навіть обіцяють заохочувати клієнтів за такі кроки.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

"Учасники Програми лояльності, які у серпні відмовлятимуться від паперових рахунків, вже у вересні отримають перші додаткові 10 бонусів і так надалі відбуватимуться щомісяця", - повідомляє постачальник.

У YASNO пояснили, що відмовитись від паперових рахунків можна через особистий кабінет, проте отримувати бонуси можна за умови відсутності боргів.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

"Єдиною умовою для отримання додаткових бонусів є відсутність заборгованості. Відмовитись від отримання паперового рахунку можна в Особистому кабінеті YASNO. Для цього необхідно на головній сторінці кабінету натиснути кнопку "Вибрати електронний рахунок"", - пояснили споживачам.

Нагромаджені бонуси клієнти зможуть витратити в інтернет-магазині YASNO shop.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, залишилися лічені дні: у YASNO звернулися до українців із важливим нагадуванням.

Також наш портал інформував, якщо нараховують зайві суми за електроенергію, якою не користуєтеся: YASNO розповіли, як цього уникнути.

Крім того, ми писали, енергетики готуються до найгіршого: голова "Укренерго" розповів, яким буде наступний опалювальний сезон.