Українці, які втратили роботу або опинилися у складному становищі з іншої причини, можуть одержати підтримку від благодійного фонду "Родиний світ". Як звернеться за допомогою, розповідається на порталі zayava.info.

Благодійна організація надає підтримку не всім українцям, а лише громадянам зі статусом ВПО, які зареєстровані у місті Дніпро.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Фонд забезпечує всім необхідним, зокрема продуктовими та гігієнічними наборами, гарячими обідами. Крім того, українцям надається безкоштовна юридична та психологічна допомога, а також послуги оздоровлення та реабілітації.

Звертатися за допомогою можуть внутрішньо переміщені громадяни, які опинилися у скрутному становищі або належать до вразливих категорій, наприклад, втратили роботу або є самотньою матір'ю або батьком.

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Заповнити заявку на допомогу можна за посиланням. Заявнику потрібно вказати контактні дані, фактичну адресу проживання та яку потрібну допомогу. При отриманні гуманітарної допомоги потрібно надати паспорт, індивідуальний податковий номер, свідоцтво про народження дитини та довідку ВПО.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, з серпня без допомоги: Мінсоцполітики припинило виплати частини переселенців.

Також наш портал інформував, доповнення до виплат: як українцям зі статусом ВПО подати заявку за гуманітарну допомогу.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, одяг, продукти та набори для гігієни: від українців приймають заявки на гуманітарну допомогу, куди звертатися.