ПриватБанк припиняє роботу сервісів та закликає клієнтів відкласти шопінг чи проведення важливих платежів. Деталі розкрили на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

У ніч проти 19 серпня ПриватБанк призупинить роботу сервісів. Клієнти не зможуть проводити операції з картками, скористатися мобільним банкінгом, терміналами та банкоматами. Пауза в роботі продовжуватиметься з 00:30 до 7:30.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

"Друзі, у нас плануються регламентні роботи в ніч на 19 серпня. Тож з 00:30 до 7:30 тимчасово можуть бути недоступними операції з картками, аналогічний «тайм-аут» триватиме у роботі Приват24, банкоматів, терміналів самообслуговування та POS-терміналів банку”, – попередили клієнтів.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні Цей новий документ видаватимуть ТЦК тим, хто не має військового квитка: зателефонують і перевірять Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити
Показати ще

Припинення роботи сервісів пов'язане з проведенням регламентних робіт, які необхідні для підвищення якості та безпеки платежів.

У ПриватБанку закликають клієнтів відкласти нічний шопінг або важливі платіжні операції до закінчення робіт або провести їх раніше.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українець не може користуватися карткою "ПриватБанку" через Google Pay: банк кинув віч-на-віч із проблемою.

Також наш портал інформував, що "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити у ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".