В українських супермаркетах новий стрибок цін на найпопулярніші м'ясні товари. Скільки коштує яловичина, буженина та сардельки у другій половині серпня, показують дані моніторингу, опубліковані на порталі Мінфін.

М'ясна продукція стає менш доступною для українського покупця. У середині серпня у супермаркетах подорожчала яловичина, буженина, а також сардельки.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Яловичина

Яловичина гуляш станом на 15 серпня в середньому коштує 245,16 гривні за кілограм, що трохи дорожче, ніж минулого місяця – 243,96 гривні. Яловичі ребра в середньому подорожчали із 159,78 до 160,48 гривні за кілограм.

Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на яловичину. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Буженина

Буженина "Ятрань" у середньому продається у супермаркетах по 485,80 гривні за кілограм, що майже на 15 гривень дорожче, ніж у липні (470,68 гривні за кіло). Водночас буженина "Ятрань", запечена з чорносливом, знизилася в ціні з 532,60 до 509,00 гривні за кіло.

Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін

Сардельки

Сардельки "Алан Женевські" із сиром злетіли в ціні досить відчутно – з 266,09 до 304,30 гривні за кілограм. Водночас сардельки "Ятрань" молочні зі 118,58 гривні подешевшали до 100,10 гривні за кілограм.

Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сардельки. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українські супермаркети оновили ціни на хліб, сіль та яйця: де найдешевше.

Також наш портал інформував, супермаркети підняли ціни на гречку, соняшникову олію, цукор та борошно: скільки доведеться заплатити українцям.

Крім того, ми писали, екзотики за тисячу гривень не бажаєте? Українців шокували цінами на імпортні фрукти у супермаркетах.