В Україні триває повномасштабна війна, але попри це комунальні платежі ніхто не скасовував. Так, компанія-постачальник електроенергії YASNO звернулася до споживачів на своїй facebook-сторінці з важливим нагадуванням.

У YASNO нагадали споживачам, що зобов'язані платити за спожиту електроенергію до 20 числа кожного місяця. У серпні в них залишилися лічені дні.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

У компанії зазначили, що для зручності українцям доступно одразу кілька способів оплати рахунків за світло. Наприклад, це можна зробити через офіційний сайт або чатботи у вайбері та телеграмі. Крім того, споживачі можуть встановити на смартфон програму YASNO та швидко розраховуватися за електроенергію.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося
Показати ще

Також споживачам нагадали про альтернативні способи оплатити платіжку.

"Ви також можете розрахуватись за світло, коли отримуєте або відправляєте посилку на Новій Пошті. А ще зручно сплатити на касі АЗК WOG — достатньо назвати номер свого особового рахунку та внести кошти", - порекомендували українцям.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в Україні зросла ціна на комуналку, навіть незважаючи на світ: як це сталося.

Також наш портал інформував, якщо нараховують зайві суми за електроенергію, якою не користуєтеся: YASNO розповіли, як цього уникнути.

Крім того, ми писали, енергетики готуються до найгіршого: голова "Укренерго" розповів, яким буде наступний опалювальний сезон.