В Україні розширили проєкт "єОздоровлення", в рамках якого батькам виплачується понад 14 тисяч гривень на відпочинок дітей. Хто може отримати допомогу від держави, пояснила перша заступниця міністра соціальної політики України Дарія Марчак.

У рамках державної програми отримувати кошти від держави на оздоровлення та відпочинок дітей можуть батьки дитини, яка виховується у малозабезпеченій сім'ї та належить до таких категорій як дитина з інвалідністю (здатна до самообслуговування) або дитина з багатодітної сім'ї.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

На початку запуску проєкту допомога надавалася дітям, які опинилися у найскладнішому становищі. На оздоровлення відправляли дітей із зони бойових дій, які перебувають у тимчасовій окупації або на кордоні з росією.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Тепер програма допомоги розширюється та скористатися нею можуть усі діти, які належать до вищезгаданих категорій. На відпочинок та оздоровлення виділяється 14 165 гривень. Ці кошти зараховуються на банківський рахунок одного з батьків і можуть бути витрачені лише на оплату путівки до дитячого табору.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, грошова виплата від ПриватБанку: як українцям отримати 2200 гривень на картку.

Також наш портал інформував, що в Україні першокласникам виплатять по 5 тисяч гривень: список необхідних документів для заявки.

Крім того, ми писали, платити тільки за комуналку: ВПО надають безкоштовні квартири, як подати заявку на заселення.