Клієнтка Приватбанку поскаржился на те, що фінустанова без будь-яких пояснень заблокувала картку з коштами, на яку вона отримує аліменти на дитину і пенсію з інвалідності. Українка надіслала усі документи, які були потрібні банку онлайн, однак доступу до свого рахунку так і не отримала.

"ПриватБанк". Фото: скрін youtube
"ПриватБанк". Фото: скрін youtube

Про це вона написала на сайті Мінфіну.

Українка розповідає, що перебуваючи закордоном часто користується карткою Приватбанку. В якийсь момент жінка просто не змогла скористатися додатком Приват 24.

Після спроби зайти через браузер, банк запросив у клієнтки документи для підтвердження даних. За її інформацією, вона пофотографувала усі документи та відповіла на питання банку, однак доступу до онлайн-банкінгу так і не отримала.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Після чергової спроби додзвонитися до технічної підтримки з-закордону, вона з'ясувала, що банк заблокував її картку.

"Все пофоткала, відповіла на всі питання. Пройшло кілька днів, нічого не змінилося, до онлайн-банкінгу доступ не з’явився. Ок, поповнила український номер телефону, щоб додзвонитися до служби підтримки, бо онлайн зв’язатися неможливо. Дзвоню, чую робота, який каже, що банк розірвав зі мною всі стосунки" -розповідає клієнтка.

Банк погодився повернути кошти, лише якщо жінка відправить усі необхідні документи на відділення за місцем реєстрації.

Банкомат "ПриватБанку". Фото: скрін youtube
Банкомат "ПриватБанку". Фото: скрін youtube

Українка розповідає, що банк висунув таку вимогу навіть попри те, що вона попереджала, що зараз перебуває не знаходиться фізично в Україні.

Жінка скаржиться на те, що перебуваючи в іншій країні з дитиною, залишилась без виплат. Вона зазначає, що банк вкрав в неї близько 20 тис гривень.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

"Загальна сума на рахунках близько 20000 грн плюс на рахунок привату я отримувала аліменти на дитину і пенсію з інвалідності З-за кордону рахунки змінити не можу для виплат, скористатися своїми грошима не можу і телепортуватися у відділення банку теж не можу. Нікому не рекомендую взагалі зв’язуватися з цим банком. При тому, що банку була надана інформація, що я перебуваю не в Україні, я залишилася без грошей"-додає українка.

Відгук на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну
Відгук на Приватбанк. Фото скрін з сайту Мінфіну

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, можна не боятися, що "заглючить" банкомат: "ПриватБанк розповів, як зняти готівку без ризиків".

Також наш портал інформував, що "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".