Українці можуть отримати від ПриватБанку знижку на покупку палива. Про це йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

ПриватБанк регулярно запускає вигідні акції з приємними бонусами та подарунками. Цього разу вирішили порадувати підприємців та надали можливість отримати знижку на купівлю палива.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Знижка надається у вигляді промокоду на 500 літрів палива. Однак потрібно виконати деякі умови та обов'язково мати картку Mastercard Business.

"Отримайте чудову можливість зекономити на пальному, заправляючись на ОККО зі знижкою від ПриватБанку та Mastercard. Оплачуйте покупки карткою Mastercard Business на загальну суму 5 тис. грн у період акції та гарантовано отримайте знижку на 500 літрів палива – 2 грн на літр", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

ПриватБанк, фото з вільних джерел
ПриватБанк, фото з вільних джерел

За виконання всіх умов промокод надається автоматично, проте скористатися пропозицією можна лише до 30 вересня 2023 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українець не може користуватися карткою "ПриватБанку" через Google Pay: банк кинув віч-на-віч із проблемою.

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" відмовив у кредитуванні підприємцю через вік: не допомогла ідеальна кредитна історія.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці не можуть зняти валютні депозити в ПриватБанку: "Всі купюри зі штампами, написами та блакитними плямами".