"Нафтогаз" звернувся до всіх споживачів блакитного палива із важливим нагадуванням. Про що не варто забувати українцям, йдеться на офіційній сторінці газопостачальної компанії у соціальній мережі facebook.

"Нафтогаз" закликав споживачів по можливості не затягувати з оплатою за газ і нагадав, що вони можуть отримати платіжки кількома способами, обравши для себе найзручніший.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Так, отримати рахунок за газ можна онлайн, скориставшись особистим кабінетом на my.gas.ua або через чат-бот GASUA у Viber, Telegram та NaftogazGasSupply у Facebook Messenger.

Клієнти, які не дружать із технологіями, можуть отримувати паперові рахунки через пошту. Доставка платіжок здійснюється "Укрпоштою" після 20 числа, але лише у регіонах, де немає активних бойових дій.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Нафтогаз, скриншот: YouTube
Нафтогаз, скриншот: YouTube

Крім того, отримати платіжки можна у терміналах самообслуговування ПриватБанку, Ощадбанку та EasyPay, а також у відділеннях Ощадбанку, Нової пошти та ПУМБ.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, як виправити показники електролічильника, які були передані неправильно: інструкція від YASNO.

Також наш портал інформував, "Нафтогаз" попередив про проблеми з платіжками: кому зі споживачів доведеться поморочитися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що "Нафтогаз" розповів, що робити, якщо оплата за газ зарахувалася на помилковий особовий рахунок: інструкція.