"Ощадбанк" допоможе українцям купувати продукти харчування, які за час війни стали непідйомно дорогими. Про це йдеться на офіційній сторінці фінустанови у соціальній мережі Facebook.

"Ощадбанк" надає фінансові послуги мільйонам українців та регулярно радує приємними бонусами та акціями. На цей раз фінустанова вирішила допомогу українцям заощадити при купівлі продуктів.

"Ощадбанк". Фото: скрін youtube
"Ощадбанк". Фото: скрін youtube

Так, клієнти банку можуть вирушати на закупівлі до супермаркетів мережі АТБ та купувати необхідні товари з дуже "смачною" знижкою - 40%. Однак така можливість надається не всім, хто має карту "Ощада".

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці ризикують залишитися без роботи та соціальних виплат За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах
Показати ще

Для економії на продуктах слід оформити спеціальну кобрендову карту. Вона абсолютно безкоштовна та оформляється миттєво через чат-бот.

Зазначається, що ця карта дає можливість купувати продукти зі знижкою до 40% в АТБ з п'ятниці до неділі. При цьому діє постійна знижка у розмірі 5% на щоденні покупки.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, відкрийте "Приват24" і дотримуйтесь інструкцій: як отримати 50 тисяч гривень від ПриватБанку.

Також наш портал інформував, українець вважає, що в "Ощадбанку" працюють шахраї: збільшили кредитний ліміт пенсіонеру під час війни без будь-яких підтверджень.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Monobank блокує карти "Є-відновлення": українці скаржаться, що не можуть ремонтувати житло.