Платежі за газ займають значну частку витрат на комунальні послуги, особливо у зимовий період. Втім, поки що залишається один місяць літа і постачальники показали розцінки на серпень. Про це повідомляє портал ГазПравда.

Станом на 31 липня свої річні пропозиції на серпень оприлюднили 12 постачальників газу. Якщо порівнювати з попереднім місяцем, то тарифні зміни побутові споживачі не відчують. Платити за блакитне паливо доведеться від 7,70 до 9,99 гривні за кубометр, залежно від постачальника.

Газова плита. Фото: скрін youtube
Газова плита. Фото: скрін youtube

Зазначається, що 7 постачальників, зокрема "Нафтогаз", виставили ціну на кубометр газу нижче за 8 гривень. При цьому у 5 постачальників розцінки вищі.

Тарифи на газ. Фото: скрін ГазПравда
Тарифи на газ Фото: скрін ГазПравда

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Варто зазначити, що більшість українців платить за газ менше 8 гривень за кубометр, оскільки є клієнтами газопостачальної компанії "Нафтогаз Україна". Гарантована ціна блакитного палива для 12,4 мільйона сімей становить 7,96 гривні за кубометр.

Річні тарифи, що діють, не змінюватимуться весь наступний опалювальний сезон, аж до 1 травня 2024 року.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у "Нафтогазі" розповіли, що українці можуть повернути гроші за однією з платіжок: сума повернення досить велика.

Також наш портал інформував, у "Нафтогазі" розповіли, хто відповідає за прийом показників газового лічильника із фото: впливає на квитанції.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці скаржаться на затримку паперових платіжок від "Нафтогазу": як отримати рахунок, не чекаючи листоноші.