Lifecell порадував абонентів черговою "халявою" - насолодитися популярною послугою можна лише за 1 гривню. Про це повідомляється на офіційній сторінці мобільного оператора у соціальній мережі facebook.

Lifecell регулярно запускає вигідні акції із приємними бонусами у вигляді безкоштовних гігабайтів інтернету або хвилин для дзвінків. Цього разу компанія вирішила порадувати любителів кіномарафонів та поціновувачів корисних передач.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Так, українці можуть підключити собі послугу ТВМаркет від lifecell. Її ціна залежить від обраного тарифного плану. Однак перші 14 днів користування можна підключити за символічну ціну – 1 гривня.

"Всі підписки дійсні на ТБ/OTT, Smart TV, телевізорах з приставками Android TV, смартфонах з мобільними додатками, а також на комп'ютерах та додатках для смартфонів від партнерів", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Lifecell, скріншот: YouTube
Lifecell, скріншот: YouTube

Lifecell відзначили, що вибрати та активувати підписку клієнти можуть одним зі зручних способів:

  • на офіційному сайті мобільного оператора у розділі "Послуги";
  • через програму "Мій lifecell";
  • набрав код *159#.

Раніше портал Знай повідомляв, Lifecell розповів українцям, як залишатися на зв'язку лише за 40 гривень на місяць: ось що треба зробити.

Також наш портал інформував, Lifecell нараховує деяким українцям безкоштовні хвилини та гігабайти: перевірте, чи є ви у списку.

Крім того, ми писали, у абонента Київстар безпідставно списують кошти та годують обіцянками: технічний збій.