Українців попереджали про можливе повторення блекаутів, тому багато хто з них почав знову цікавитися зарядними станціями та павербанками. Комерційний директор мережі "Фокстрот" В'ячеслав Склонний повідомив, що продаж та попит відновилися після тривалого "затишшя".

Продажі в цій категорії товарів збільшилися, проте запити стали раціональнішими. Тобто покупці почали звертати увагу на бренд, функціонал, якість та ціну, хоча ще півроку тому скуповували все поспіль.

Магазин техніки, фото з вільних джерел
Магазин техніки, фото з вільних джерел

Також у магазинах можна знайти більше різноманітних зарядних станцій, ніж це було в період блекаутів у 2022 році. Крім того, перенасичення ринку спровокувало падіння цін.

"Однак сезонності в цьому досить новому продукті поки немає, і попит на такі станції прямо пропорційно залежить не від пори року, а ситуації на фронті та інтенсивності обстрілів мирних об'єктів, критичної інфраструктури", - зазначив Склонний.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Показати ще

Українці користуються моментом і купують зарядні станції вже зараз, бо ціни в магазинах 2-3 рази менші, ніж були взимку. Однак Склонний вважає, що так триватиме недовго і подорожчання не уникнути, зокрема тому, що техніка ввозитиметься вже без пільгових умов.

"Очікуємо, що з приходом осені та розпродажу надмірних залишків ціни на такі товари знову підуть нагору", - попередив він.

Українці без світла, фото: Unian
Українці без світла, фото: Unian

Нагадаємо, у мене крадуть світло? Як зрозуміти, що суми у платіжках пораховані правильно