Мобільний оператор Київстар звернувся до абонентів через зміни, які почнуть діяти вже з 1 серпня. Що потрібно знати, вказано на офіційній сторінці компанії у соціальній мережі Facebook.

Фахівці "Київстар" нагадали, що за рішенням Нацбанку з 1 серпня в Україні діють нові правила користування терміналами самообслуговування, через які багато абонентів звикли поповнювати мобільний рахунок.

"Київстар", скріншот: YouTube
"Київстар", скріншот: YouTube

"За рішенням НБУ з 1 серпня, щоб поповнити рахунок готівкою через термінал, потрібно пройти ідентифікацію. Але не хвилюйся, ми підготували коротку інструкцію", - йдеться у повідомленні оператора.

Київстар, скріншот: YouTube
Київстар, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Для ФОП вступили у дію нові правила Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Як поповнювати рахунок через термінал із 1 серпня?

Крок №1: вказати свій номер мобільного телефону:

Крок №2: отримати пароль у SMS-повідомленні;

Крок №3: ввести пароль у відповідне діалогове вікно термінала.

Після цього залишиться поповнити рахунок звичним способом – ввести номер мобільно та внести до купюроприймача необхідну суму.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" позбавить українців важливої ​​послуги: встигніть скористатися ще кілька днів.

Також наш портал інформував, у абонента Київстар безпідставно списують кошти та годують обіцянками: технічний збій.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, що Lifecell нараховує деяким українцям безкоштовні хвилини та гігабайти: перевірте, чи є ви у списку.